BEMUTATKOZÁS

 
 

MINDEN LAKÁSUNK ELKELT!

 

A TARALIGET Lakópark és környezete

I. ütem I. ütem IV. ütem I. ütem II. ütem II. ütem III.ütem

A Népliget szomszédságában 432 lakásos parkosított lakóparkban 38-109nm-es lakások várják az új és kényelmes otthont keresőket.

A lakóparkban szinte mindenki megtalálhatja új otthonát, megtervezésekor az elsődleges szempont az volt, hogy a lakások fiataloknak és családoknak szolgálnak majd otthonul. A kínálat széles sávban mozog, kezdve a 38 nm-es másfél szobástól egészen a 109 nm-es alapterületű négyszobás kialakítású lakásokig. Szinte minden lakáshoz tartozik erkély, vagy terasz . Minden épületben lift közlekedik a garázstól a legfelső szintig. A pinceszinten a teremgarázs és a tárolók nyernek elhelyezést. A lakásokhoz gépkocsi beállóhely vásárolható a teremgarázsban, vagy a felszínen az udvaron.

A lakópark egyesíti a zöldövezeti és belvárosi élet előnyeit, közel van a belvároshoz mégis távol annak zajától. Az itt lakók a város közepén élvezhetik majd a pihentető zöld környezetet. A lakópark teljes területe parkosítva lesz, a gyerekek részére játszótér, homokozó lesz kialakítva, a kert valamint a kerti utak hangulatos esti kivilágítást kapnak.

A lakópark tömegközlekedéssel és autóval is kiválóan megközelíthető. A belváros is kevesebb, mint 15 perc alatt érhető el tömegközlekedéssel. A gyalogosan közlekedők a 9-es autóbusszal eljuthatnak a belváros szívébe, a Deák térre, valamint a 28-as villamossal a Blaha Lujza térre. A lakóparktól két villamos megállóra van a Liget tér, ahonnan induló busz és villamos járatokkal Budapest különböző pontjai könnyen megközelíthetők. Közelségében számos üzlet,szolgáltatás, intézmény és bevásárló központ is van.

A Népliget 1860 óta áll a fővárosiak rendelkezésére. A városközponttól délkeletre 112 hektáron elterülő fás, virágos, pázsitos kellemes pihenőhely. Családi kirándulások, hétvégi szórakozások kedvelt színhelye. Belső sétányai mentén szobrok és emlékművek sorakoznak. Itt található egy országos jelentőségű intézmény: a Planetárium, melynek 23 méteres kupolájában csillagászati előadásokat, pop vagy klasszikus zenével kísért lézershow-kat tartanak. A Népliget egy részét a Centenáriumi park alkotja, amelyet Pest, Buda, Óbuda egyesítésének 100. éves jubileumára létesítettek.

Számos sportolásra alkalmas létesítmény is található itt: Építők, FTC sportpálya, teniszpálya, valamint kiépített kerékpárút is. A Népliget kerekes székkel is látogatható. Gondolva a gyerekekre kiépített játszóterek, télen szánkózásra alkalmas domb került kialakításra.

A Taraliget lakópark elhelyezkedése :

A lakópark elhelyezkedése - nagyításhoz kattintson a képre

Vissza a lap tetejére

 
Copyright © TARA Kft., 2005